Karamelovo-čokoládové raw řezy🧡

Karamelovo-čokoládové raw řezy🧡

Když jsem udělala tyhle řezy, tak její první slova byly: v tom je čokoláda, viď? A dost jí překvapilo když jsem řekla, že není😱. Recept zase obsahuje ingredience, které byste měli sehnat běžně nebo je máte doma😍💪.

Nebudu vás napínat, tady je recept❤:

  1. VRSTVA🌰
  • 250 g mandlí
  • 1 hrnek datlové pasty/10 datlí
  • 2 ČL mandlového másla
  • 1 ČL javorového sirupu/medu
  • špetka soli

Mandle namočíme cca na 15 minut do horké vody. Následně slijeme vodu a oloupeme je. Dáme je do mixéru a čekáme, dokud se nám na jemno nerozmixují. Pak přidáme všechny ostatní ingredience a opět mixujeme do té doby, dokud nebude směs hladká.

Formu si vyložíme pečicím papírem a první vrstvu rozprostřeme na dno formy. Celé to dáme do mrazáku.

2. VRSTVA🍮

  • 1/2 hrnku datlové pasty/5 datlí
  • 3 ČL mandlového nebo jiného rostlinného mléka
  • 3 ČL mandlového másla
  • 1 ČL javorového sirupu/medu
  • 1 ČL kokosového oleje

Vše dáme do mixéru a znovu mixujeme, dokud nám nevznikne hladká směs.

Formu s první vrstvou vyndáme z mrazáku a rozprostřeme na ní vrstvu druhou. Znovu to dáme celé do mrazáku.

3. VRSTVA🍫

  • 2/3 hrnku datlové pasty/8 datlí
  • 250 ml mandlového nebo jiného rostlinného mléka
  • 7 ČL kokosového oleje
  • 60 g holandského kakaa/karobu

A nakonec udělejte třetí vrstvu úplně stejně jako ty předchozí – všechny ingredience rozmixujte v mixéru. Tahle vrstva je mnohem více krémová než první dvě.

Třetí, čokoládovou vrstvu rozprostřete na vrstvu druhou a celé to dejte do ledničky nejlépe přes noc, ať to celé hezky drží💪.

A máte hotovo😍❤🧡!



Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *